Make your own free website on Tripod.com

MINGGUAN PURNAMA

______________________________________________

Ekoran Kebakaran Kilang Peluh

Mat An Tuduh Zaki

TELUK KUMBAR, Rabu - Sekurang-kurangnya 15 orang termasuk janda dan singh (chup) dijangkiti penyakit sawan akibat kesan toksik daripada kebakaran kilang peluh kepunyaan Dato' Mohd Adhan Mat Aji atau Mat An. Mat An ketika dihubungi dengan lantangnya menuduh pengawal peribadinya Ahmad Zaki sebagai manusia yang bertanggungjawab ke atas trajedi tersebut. Beliau dengan ala-ala bottomnya yakin bahawa Ahmad Zaki sengaja membakar kilang peluh kepunyaannya itu kerana berlaku sedikit salah-faham atau perebutan antara beliau dan Zaki terhadap adik perempuan Izham Hamid.Bagaimanapun, Izham Hamid menafikan kepada para wartawan akan perebutan adik perempuannya di antara Mat An dan Zaki. Ini adalah kerana beliau telah menetapkan jejaka yang sesuai untuk adik perempuannya itu.(no komen)

Sementara itu Wakil Rakyat kawasan Teluk Kumbar, Tan Sri Azlan Botoi menegaskan bahawa kejadian ini bukan sesuatu (kan?) yang baru kerana sebelum ini kilang gam (ayaq mani) kepunyaan Ali Beruang juga mengalami kebakaran yang sama. Tan Sri Azlan Botoi juga berkata " Aiiyoooo...choy..! Very..very the very sorry la...saya tak dapat memberikan komen lanjut kerana terbukti bahawa kebakaran kilang peluh ini tidak merugikan mana-mana pihak kerana semua manusia ada peluh..Kejadian ini amat memelikkan dan sesuatu...kan? Kuaser... Adalah lebih baik saya balik makan nasi goreng berempahkan rempah kari cap Kak Aisyah..Sedap..." kata beliau lantas menge'chup' para wartawan kerana terlihat ada seorang singh melintasi hadapannya.

Di pejabat Polis Daerah Taman Golf melaporkan bahawa Ahmad Zaki masih gagal dihubungi. Zaki kali terakhir dilihat adalah pada kira-kira 2 minit sebelum kejadian berlaku.Laporan tersebut mengukuhkan lagi tuduhan Mat An terhadap beliau. Inspektor Izham Hamid berkata Ahmad zaki mungkin melarikan diri dan dipercayai sekarang berada di luar negeri. Beliau juga dikesan sedang menyamarkan diri sebagai pemain gitar utama sebuah kumpulan muzik underground, yang terkenal dengan lagu 'Fuck Jiwang', 'Tak Leh Piiii!' , 'Fucking Shit' dan 'Awek Stesen'.

Pihak berkuasa juga telah menghubungi Ketua Parti Pembangkang Tuan Guru Datuk Nik Izham Nik Kasim untuk mendapatkan sebarang komen di atas kejadian ini. Datuk Nik Izham hanya mampu tersenyum dan mengucapkan takziah sambil menyambung kata-kata..."Apala...sangat benda ni...semua...Adalah lebih baik hangpa semua pakat mai rumah aku minggu depan sebab aku nak kawin dengan Winona Ryder..."

ENTHRO%5f1.JPG (136163 bytes) Ahmad Zakie Dipercayai salah seorang dari mereka

Laporan Oleh - Salihin Anak Lelaki Budin

 

pic121.jpg (89767 bytes)

Senggama Petua Guru
Berikut adalah perlakuan senggama yang khas petua dari seorang guru Ilmu Senggama Melayu bagi membangkitkan rasa nikmat yang unggul ke atas isteri. Setelah isteri menunjukkan keinginan untuk disetubuhi, lakukan perkara-perkara berikut:

Mengambil Rusuk. Sebelum berasmara,dakaplah isteri dengan menemukan rusuk kiri suami dengan rusuknya, sambil menarik nafas dengan cepat, isyaratkan bahawa seolah-olah suami menarik tepi rusuk kanan isteri dengan tangan kanan dalam keadaan seperti berjabat.Kemudian bawa tangan suami itu ke rusuk kiri suami. Sebutlah dalam hati "Aku Adam,engkau Hawa, aku hendak hak aku balik".

Mengetuk Pintu Rahim. Tusuk 3 kali ke bibir bahagian luar faraj bahagian kiri sambil membaca zikir "Ya Rahiim" 3 kali, kemudian ulangi pula dengan bibir luar sebelah kanan 2 kali dengan zikir yang serupa, dibaca 2 kali.

Tusukan Biji Zakar. Tekan kepala zakar suami ke Biji Kelentit isteri. Biji zakar berada dihujung kepala zakar, betul-betul di atas lubang kencing.

Bacaan Doa Jima'. Bacalah Bismillah dan diikuti dengan doa mengusir syaitan kerana persetubuhan akan dimulakan.

Mencari Makam Lazat.

Tusukan Kelemasan (Tusukan Tapa). Setelah bertemu Makam Lazat, tusuk zakar ke lubang faraj sehinggalah tenggelam semua batang zakar, zikirnya "Ya Rahmaan".

Menongkat Lidah. Sebelum berdayung tongkatkan hujung lidah suami ke langit-langit sambil niat didalam hati "Tidak turun lidah aku, tidak turun mani aku". Bila rasa ngilu, berhenti berdayung, tarik nafas dalam-dalam dan selawat kepada Nabi Muhammad saw 3 kali berturut-turut, baru disambung semula. Jika hendak keluar mani, baru turunkan lidah.

Geselan Puncak. Untuk melambatkan keluar mani dan melazatkan isteri, bila berdayung tekankan zakar ke arah biji kelentit isteri. Tusuk perlahan, tarik laju. Isteri akan cepat klimaks, suami akan lambat klimaks.

Oleh: Jas

2000 D-Six Computer Technology All Rights Reserved.